Bettingsidor med esport

hajper 5/5 💙💙💙💙💙

Blixtsnabb bettingsida med roliga kampanjer och tävlingar för bl.a fotboll .

comeon 4/5 💙💙💙💙🖤

En av Sveriges mest kända bettingsidor som alltid har bra och roliga bonusar.

Betting på olika sporter är vanligt inom spelvärlden, men betting på e-sport blir bara allt mer populärt. Om man är van vid att satsa på på fotboll, hockey, trav eller golf – vem som kommer vinna, vem som kommer göra flest mål med mera – så låter betting på datorspel antagligen ganska så konstigt. Men det behöver det inte alls vara och faktum är att betting på e-sport växer sig allt större.

Esport betting växer

Många av de bästa spelsidorna har valt att börja satsa på e-sport eftersom spelmarknaden tydligt visat ett intresse för området. Man kan fråga sig vad som lockar med att satsa på betting via e-sport och ett av svaren är att det idag är oerhört populärt att titta på datorstyrda matcher. Studier påvisar att det idag finns runt 150 miljoner personer som gillar att titta på e-sport, precis som om det vore vilken sort som helst.

Idag så fylls gigantiska arenor där man radar upp tusentals datorer och spelar mot varandra. Betting sker på olika spelare och lag. Det mest populära spelet är Counter Strike, som får miljontals kronor att snurra på spelmarknaden. Spelarna är kan kamma hem riktigt stora vinster, såsom exempelvis 150 miljoner kronor. Även spelet League of Legends är ett mycket populärt spel, med mer än 100 miljoner personer som aktivt deltar.

Så bettar du på esport

När man bettar på e-sport så kan man satsa på den enskilda spelaren men också på lagtävlingar. Med andra ord så kan risken med spelet spridas ut. Chanserna att vinna på betting av e-sport är ganska hög, men det gäller att man har koll på exempelvis lagets dynamik. E-sports blir som sagt bara större och större och man beräknar att detta är spelvärldens framtid. Detta är en betting form som lockar yngre spelare och som garanterat endast kommer fortsätta växa.

Esport är en typ av event som alla inte har hört talas om. Orsaken till detta är för att fenomenet ändå är relativt nytt och fick inte fart ordentligt förrän på 2000-talet då sporten tog fart på riktigt. Även om ordet esport innehåller ordet ”sport” så går det inte att utövas på riktigt. Allt sker över internet och det finns även ett flertal olika spelkategorier. Esport kan vara FIFA, men det kan också vara Tekken eller något annat typ av spel. Här spelar spelare mot varandra och åskådare har möjlighet att satsa pengar på den spelare som de tror kommer att vinna. På så sätt är esport precis lika enkelt att betta på som vilken annan sport som helst.

Esportens oddsmarknader

Precis som i alla typer av sporter och betting kommer du ha möjlighet att spela på olika odds. Det vanligaste alternativet att spela på är vem som kommer att bli vinnare av matchen, men det finns även möjlighet att satsa på turneringsvinnaren, vilket betyder att man satsar pengar på den som man tror kommer vinna en full turnering. Det bästa du kan göra för att räkna ut oddsen är att försöka ta reda på så mycket bakgrundsinformation om spelarna som möjligt. Titta på vad de hade för tidigare resultat, men glöm inte bort att även samla information om själva matchen.

Live streaming

Är du intresserad av att testa på esport så kan det vara kul att även utforska möjligheten att spela live. När du spelar med live streaming har du möjlighet att följa hela matchen i direktsändning, vilket naturligtvis är väldigt spännande. Om det passar för noviser är dock en annan fråga. Vid live betting förändras oddsen ständigt och det kan vara svårt att räkna ut ett bra slutresultat. Å andra sidan är det också väldigt spännande, nervkittlande och actionfyllt att prova på esport.

Populära esport event

När det handlar om fotboll eller ishockey kanske det är lätt att räkna ut vilka de mest populära eventen kommer att vara, men med esport kan det vara en aning svårare, speciellt om man inte är så insatt i sporten. Urvalet är stort och det finns många olika alternativ att välja mellan, men för att du ska ha ett hum om vad som gäller har vi listat de populäraste och mest intressanta esporterna här nedan.

  • Dota 2
  • League of Legends
  • Counter-Strike: Global Offensive
  • StarCraft 2
  • Heroes of the Storm
  • Hearthstone