Bettingsidor med tennis

hajper 5/5 💙💙💙💙💙

Blixtsnabb bettingsida med roliga kampanjer och tävlingar för bl.a fotboll .

guts 4/5 💙💙💙💙🖤

Väletablerad bettingsida i Sverige som har allt du kan tänka dig i sitt spelutbud.

Tycker du det är roligt att spela online på olika sporter eller har du tankar på att börja? För dig som gillar tennis så finns möjligheten till både betting och live betting på ett antal olika bettingsajter och spelsidor.

Lär dig om tennis

Innan du rusar åstad och satsar en massa pengar behöver du först och främst sätta dig in i vilka regler som gäller i tennis. Det kan vara bra att veta vad det är man satsar sina pengar på. Man kan välja vilken person man tror vinner, eller hur många servrar som vinns eller förloras av en viss spelare, man kan även betta på vilken placering i en turnering en viss spelare kommer att sluta på. Man kan satsa pengar på stort och smått, möjligheterna är många.

Just därför är det bra att veta vad det handlar om. Allt kan såklart hända i sport, men vill man få ännu mer kött på benen så gäller det att ha lite koll på vilka spelare det är, hur de ligger i tabeller, toppar och formsvackor, skador och mycket mer. Det finns forum på internet man kan gå med i och diskutera allt om tennis och betting, och på så vis kanske man får nya synvinklar och därför kan placera sina bets på ett förnuftigare sätt.

Tips: Fördjupa dig i hur odds fungerar och vilka marknader det finns att betta på. Besök oddsgurun.com för mer djupgående artiklar.

Välj den bästa bettingsidan

När det sedan kommer till att välja spelsida, alltså hos vilket onlinebetting-företag du ska lägga dina bets, så är det förslagsvis den sajt med de bästa oddsen, säkraste utbetalningarna och flest goda omdömen av andra spelare. Att tänka på är att om man väljer en sajt utanför EU kanske inte vinsten alltid är skattefri. Det kan också vara bra med ett företag som pratar svenska om det skulle vara något som strular eller om man undrar över något. Hos de stora svenska bettingsajterna kan man i alla fall vara säker på att kundtjänsten alltid är tillmötesgående och fungerar som den ska.

En populär sport att betta på

Tennis är en utmärkt sport för betting av flera olika anledningar. För det första kan tennismatcher inte sluta oavgjort till skillnad från till exempel fotbollsmatcher. För det andra har tennis ett mycket tydligt rankingsystem och massvis av statistik. Som spelare är det viktiga verktyg som hjälper dig att vinna pengar i längden.

Dessutom är tennis en väldigt rolig sport att titta på. Nerverna spelar stor roll under matchens avgörande ögonblick. Både på herr- och damsidan händer det att tennisspelare har matchen i sin hand och är ett enda game från seger, men sedan börjar nerverna att spöka. Ibland kan en tennisspelare som enkelt har hållit sin serve i hela matchen plötsligt börjar dallra med dubbelfel och andra billiga misstag. Självklart ser motståndaren vad som är på väg att hända och får själv bättre självförtroende. När du bettar finns chansen att dra fördelar av sådana tendenser, särskilt med hjälp av livebetting.

Oddsmarknader för tennis

I princip alla spelbolag som erbjuder sportsbetting kommer ha ett bra utbud av spel på tennis. Sporten är stor världen över och har genom åren blivit en favorit hos dem som gillar betting. Den är inte lika oförutsägbar som fotboll, ishockey, basket och andra lagsporter. I tennis vinner nästan alltid storfavoriten och vissa av stjärnorna som Djokovic, Nadal och Federer har genom åren haft helt otroliga resultat i turnering efter turnering.

Samtidigt kan skador och tennisspelare som plötsligt är i sin livs form sätta käppar i hjulen för dem som är rankade topp 10. Om du lyckas upptäcka en sådan möjlighet, finns chansen på höga odds. Annars är ett tips att lägga olika specialspel för att få bättre odds. Du kan till exempel spela på att en storfavorit bara tappar ett fåtal game under hela matchen, d.v.s att de helt utklassar motståndaren.

Ifall du nu bestämt dig för att lära dig mer om att betta på tennis rekommenderar vi dig speltipsar.se som ger dig bäst spelsidor på en plats.

Livestreaming av tennis

Tennis har gott om livestreaming, eftersom sporten är så pass populär hos spelare. Till och med mindre turneringar brukar ha kameror på plats. När du bettar på tennis är det både roligt och spännande att följa utgången live. Allt som krävs är en stabil och tillräckligt snabb internetuppkoppling och inte sällan finns även duktiga kommentatorer (ofta före detta tennisproffs) som analyserar spelet. Det kan vara ovärderligt för dig som gillar livebetting. Spelare har ibland kommit tillbaka trots att de legat under 0-2 i set i en 5-setare och sedan vunnit hela matchen.

Vilka är de största tenniseventen?

För herrarna är det ATP-touren som gäller och för damerna är det WTA-touren. De innehåller i sin tur en rad turneringar där Grand Slam-turneringarna är de allra största. De är fyra till antalet:

  • Australiska öppna
  • Franska öppna
  • Wimbledon
  • US Open

Utöver GS-turneringarna är även Masters 1000-turneringarna stora, liksom slutspelet som äger rum i slutet av året för både ATP och WTA.