Bettingsidor med fotboll

hajper 5/5 💙💙💙💙💙

Blixtsnabb bettingsida med roliga kampanjer och tävlingar för bl.a fotboll .

guts 4/5 💙💙💙💙🖤

Väletablerad bettingsida i Sverige som har allt du kan tänka dig i sitt spelutbud.

comeon 4/5 💙💙💙💙🖤

En av Sveriges mest kända bettingsidor som alltid har bra och roliga bonusar.

Länge var spelutbudet från de olika spelbolagen väldigt begränsat. Man kunde som spelare placera betts på de stora ligorna i de stora sporterna. När det kom mästerskap i någon av de stora sporterna så var det ett välkommet avbrott för spelarna eftersom det öppnade upp nya möjligheter för betting.

De tiderna är sedan länge försvunna. Numera kan man komma åt i stort sett alla marknader som finns och alla sportarter. Man kan till och med pröva sina kunskaper i mindre lokala ligor så som de lägre divisionerna i Sverige eller något annat land. Det enda man behöver göra är att försöka hitta den bästa bettingsidan för fotboll.

Välj bettingsida efter ditt behov

En bettingsida som passar en spelare är inte automatiskt det bästa valet för nästa spelare. Det handlar helt om vilken slags betting man sysslar med och vad man är ute efter för spel. En spelare som letar efter den bästa sidan att spela på veckans stormatch i Champions League på, måste bara leta efter den som ger de bästa oddsen. Bet365, Unibet, William Hill för att nämna några har alla såklart spel på alla stora matcher att erbjuda. Det som däremot kan skilja både stora och små bettingsidor är utbudet av möjliga matcher att spela på i mindre ligor och länder.

Vill man spela på matcher från svenska division 2 så gör man ofta bäst i att söka sig till någon av de svenska aktörerna som Betsson eller Unibet. Även Expekt har ett stort urval av svenska matcher. Detta gäller naturligtvis även för andra länder. England har de bästa bettingsidorna för engelsk fotboll och så vidare.

Är du nybörjare eller expert?

Ett annat kriterium brukar vara tillgången på livesändningar bland de stora bolagen. Bet365 ligger här verkligen i framkant och erbjuder otaliga matcher live varje dag från sin portal. På så sätt kan spelaren följa matchen och detta är något som verkligen hör till när det kommer till att söka efter den bästa bettingsidan för fotboll.

Fotboll väcker känslor och är världens största sport, till och med större än hockey. Allt som behövs för att komma igång är egentligen en fotboll. Kanske är det just därför några av de bästa spelarna genom alla tider kommer från fattiga bakgrunder där de tillsammans med sina kompisar lirade lite fotboll efter skolan. Alla har inte tillräckligt med bolltalang för att bli den nästa Ronaldo eller Messi, men vem som helst kan nå framgångar genom att betta på fotboll.

Om du inte har stor erfarenhet av att betta på fotboll så rekommenderar vi dig att kolla på Fotbollstipset.se, som ger dig speltips och försnack inför stora matcher.

Betta med kunskap och analys

Det roliga med betting är att fotboll är så oförutsägbart. Likt andra lagsporter räcker det inte att bara ha en superstjärna, utan hela laget måste vara starkt. Till och med topplag som Barcelona och Real Madrid har fått stryk av starka kollektiv som arbetat stenhårt i defensiven. Sverige och lilla Island har imponerat i landslagsspel mot starka landslag som Italien och Holland. Om du hade bettat på en sådan ”underdog” istället för på storfavoriten, ja då hade du skrattat hela vägen till banken.

Hitta bra odds på stora oddsmarknader

Vad som har tagit fotbollsbetting till nästa nivå är dagens stora utbud. Du kan spela på allt, till och med de lägre divisionerna i det svenska seriesystemet. På varje enskilt spelobjekt finns det också så många olika möjligheter. Låt oss säga att du är osäker på vilket lag som vinner en match. I så fall kan du spela på antal hörnor, antal gula kort, om det blir minst en straffspark i matchen och den typen av spel som kan gå in oavsett vilket lag som står som slutgiltig segrare. Du kan göra oddsjämförelser för att hitta de allra bästa oddsen på den eller de matcher som du är intresserad av.

Livestreaming ökar spänningen

Om du lagt ett stort spel på en fotbollsmatch, vill du givetvis följa hur det går i matchen. Tidigare fick svenska spelare ofta hålla till godo med någon långsamt uppdaterad resultatservice, till exempel på text-tv. Internet har öppnat helt nya dörrar och nu i modern tid kan du följa allting live. Allra bäst är att streama matchen och många spelbolag har egna tjänster med livestreaming. Extra viktigt blir det om du har tänkt ägna dig åt livebetting där du kan lägga nya spel under matchens gång.

Vilka är de populäraste ligorna och eventen?

Fotboll har ett smart upplägg där VM och EM bara spelas vart fjärde år. Det gör att när mästerskapen väl äger rum så känns de väldigt betydelsefulla. Till och med att kvala in är stort för mindre fotbollsländer som Sverige. Ett tips är att du även kan betta på kval och playoff. När det gäller ligor är Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga populära alternativ. Ju mer kunskap du har om en viss liga, desto enklare brukar det vara att lägga bra spel.