guts ny sportsbook
- Uncategorized

Ny sportsbook hos Guts

Guts har varit med länge i Sverige och det är tiotusentals svenska bettare som dagligen använder denna bettingsida. De har funnits i Sverige i många år och tagit sig igenom två Fotbolls-VM, Tiger Woods magiska golfcomeback och århundradets titelrace i Premier League. Det har hänt mycket under alla dessa år och Guts har många trogna spelare som aldrig sviker. Så nu tycker Guts att det är dags för dem att betala tillbaka.

Helt ny sportsbook i världsklass

Nu har Guts släppt en helt ny bettingavdelning på sin spelsajt och den är riktigt, riktigt bra i vårt tycke. Den är helt perfekt för dig som nybörjare, då den är enkel och tydlig. Det är välstrukturerat och väldigt lätt att både förstå allt och hitta just de sporterna och matcherna som du vill betta på.

guts sportsbook

Förutom allmänna förbättringar i design, layout och struktur, så kan du som spelare hos Guts nu skräddarsy din spelupplevelse, få personliga rekommendationer på sportevent – baserat på hur du spelar – och en ännu bättre spelupplevelse i mobilen som är mobilanpassad från topp till tå. – Säger Guts själva

Odds och matchvyn

Även här är det snyggt, prydligt, enkelt och rent. Vi har sällan sett en sådan enkel men ändå komplett bettingsida där allt är glasklart. Det är bara att klicka på den marknad som intresserar dig för att lägga ditt spel och det finns ingenting runtomkring som stör och rör till det.

guts odds


guts Väletablerad bettingsida i Sverige som har allt du kan tänka dig i sitt spelutbud.